Dr.Hauschka Eye Balm

08.06.2016 08:00


Tento očný krém bol prvý produkt od Dr. Hauschka, ktorý som vyskúšala a musím povedať, že som si ho celkom obľúbila. Aj keď, ako som začala písať tento post, som zistila, že som ho po celý čas používala zle. Asi by som mala naozaj začať poriadne, ale naozaj poriadne čítať príbalové letáky. Ako som kontrolovala zloženie, tak som si prečítala, že nie je odporúčané používať Dr.Hauschka Eye Balm na noc, čomu som niekoľko mesiacov dávala prednosť, hlavne kvôli balzamovej textúre. Takže som si dala ešte dvojtýždňový test používania ráno. Ale naozaj nevidím dôvod, prečo by mal byť nevhodný na noc, nič sa mi nestalo.

…o dva týždne neskôr…

Dr.Hauschka Eye Balm je naozaj výživný a hydratačný. Konzistencia je balzamovitá, pomerne hutná, ale ľahko sa rozotiera. Obsahuje výťažky z mrkvy, anthyllisu (to je kvet), zederachu indického, včelí vosk, kakaové maslo, hodváb a olej z marhuľových jadier. Vonia tak zvláštne, nijak výrazne, ja trochu cítim ako rascu. Pred aplikáciou ho treba trochu rozpustiť medzi prstami trením a tým sa premení takmer na olej. Následne jemne vklepať do okolia očí.

Na začiatku bola pre mňa táto konzistencie veľmi zvláštna a pri používaní ráno absolútne nepochopiteľná, ale zvykla som si, aj keď stále mám chuť ho používať večer. Ale ráno to má tiež zmysel, tento krém naozaj očné okolie chráni, vyživuje a hydratuje. Perfektný bude na zimu do chladného počasia, aj keď napríklad do klimatizovaných kancelárii v lete, kde vie byť tiež pekná kosa, si ho viem úplne predstaviť. Celkom som sa bála ako bude reagovať s makeupom pri rannom používaní, ale je to úplne v pohode, makeup respektíve korektor pekne funguje s týmto krémom, dokonca by som povedala, že krém uľahčuje nánašanie, lebo pleť je naozaj vláčna. Tiež vďaka konzistencii makeup pekne drží na mieste a nezhlukuje sa v jemných vráskach okolo očí. Čo sa týka používania na noc, ja som si nič čudné nevšimla a vždy som mala skvelý pocit hydratácie a regenerácie, keď som si dala tento očný krém večer. Ráno potom bola moja pleť okolo očí jemná a vláčna. Ale asi má Dr.Hauschka dôvod, prečo ho neodporúča na noc.

Asi by som si ho nekupovala teraz na leto, ale na zimu je geniálny, hlavne ak máte všeobecne suchú pleť, ale aj mastná a normálna pleť potrebuje extra ochranu očného okolia. Dr.Hauschka Eye Balm kúpite na feelunique.com. Jednu vec, však ja neviem otestovať, Dr. Hauschka tento očný balzam odporúčať používať v období sennej nádchy ako extra podporu. Keďže nemám sennú nádchu a teraz je určite obdobie, tak neviem, či to naozaj funguje. Ak máte niekto skúsenosť dajte vedieť.



#plet #ocny-krem #DrHauschka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com