Dermacol Toning Beauty Pearls

05.07.2018 08:00


Z tohto púdru som naozaj nadšená, viem že takých existuje viac, ale toto je prvý perličkový púder, ktorý si ku mne našiel cestu, asi by som si už konečne mala kúpiť Guerlain Météorites Pearls, mám ho na wishliste už roky. Ale z týchto Dermacol Toning Beauty Pearls som nadšená hlavne preto, že je to skvelá lacná alternatíve k môjmu milovanému Hourglass Ambient. Nie je to úplne to isté, ale výsledok je podobný a hlavne je to oveľa lacnejšie.



Dermacol má tri takéto púdre - rozjasňujúci, tam je veľa ružovej, bronzujúci a potom tento tónujúci, ktorý je asi najuniverzálnejší. Má pleť rozjasniť, zjednotiť tón a dodať jej žiarivý vzhľad. Je to zmes bielych, zelených, žltých a ružových perličiek, všetko jemné pastelové odtiene. Z Dermacol stránky: ružová osviežuje, biela a žltá rozjasňujú, zelená zmierňuje začervenanie. Samostatne nanesené tie farby pôsobia celkom intezívne a asi by sa nedali použiť, lebo by to bolo príliš zelené, žlté alebo ružové a vyzeralo by to divne, ako na prvej fotke nižšie, ale keď sa zmixujú, tak ten efekt je super, ďalšia fotka.



Kombinácia týchto štyroch farieb pleť opticky zdokonalí a zjednotí. Vysoký podiel trblietavých mikro čiastočiek odráža svetlo, čím dokonale rozjasní a skrášli váš vzhľad. To rozjasnenie nie je až také dramatické ako by sa mohlo zdať z Dermacol popisu, je veľmi jemné a prirodzené, síce nie až také jemné ako môj obľúbený Hourglass v odtieni Diffused Light, ale má to ďaleko od rozjasňovača, takže sa nemusíte báť, ani ak máte mastnú pleť.



Tento púder je totiž veľmi ľahučký, krásne zafixuje make-up, ale nespraví matnú ťažkú omietku, takže to vyzerá veľmi prirodzene a pleť pôsobí sviežo a zdravo. Vôbec sa neusádza vo vráskach, ani nerobí žiadne iné neplechy, pleť je zmatnená, ale nie mdlá a kriedová. Pokúšala som sa vám nafotiť ten výsledok, ale pri takýchto púdroch je to také nevidetiľné, že sa to veľmi nedá. Je to tam, robí to pleť krajšiu, ale veľmi ťažko to zbadáte, obzvlášť na fotografiách, preto je to podľa mňa super, lebo je to maximálne prirodzené. Na fotke mám nanesený púder iba na tej strane tváre, pri ktorej si držím štetec. Neviem, či to vidíte, ja keď sa veľmi dobre pozriem, tak tam vidím jemný rozdiel, tá prepúdrovaná strana je matnejšia, vyhladenejšia a inak rozjasnená.



Mne sa veľmi páči aj balenie, síce je len papierové, ale to je super, myslím, že táto planéta nepotrebuje ďalšie plasty, pokiaľ to nie je nutné a to balenie je šikovné a chutné. K Toning Beauty Pearls je pribalená aj labutienka, ja osobne takúto aplikáciu nemám rada, takže používam veľký štetec na púder, konkrétne Zoeva Luxe Face Definer Brush (101). Stačí ním trochu pokrúžiť medzi guličkami, jemne oklepať, keby sa v ňom náhodou jedna alebo dve zachytili, to už sa mi stalo a zľahka prepúdrovať tvár. Môžete ho použiť aj s menším a presnejším štetcom ako veľmi jemný rozjasňovač.

Za mňa majú Dermacol Toning Beauty Pearls jedinú chybu a to je parfumácia, ktorá je pre mňa zbytočne silná, ja osobne nepotrebujem, aby môj púder voňal. Ale to je moja osobná preferencia, inak to nie je nepríjemná vôňa a rýchlo vyprchá. Inak je podľa mňa tento púder skvelý. Dermacol Toning Beauty Pearls kúpite napríklad priamo na dermacol.sk



#make-up #puder #Dermacol

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com