Dermacol 5 Day Stay Longlasting Nail Polish

17.08.2017 08:00


Nie som nejaký cvok do lakov na nechty, články o lakoch na nechty na Zrkadielku spočítate na prstoch jednej ruky. Čiastočne je to spôsobené aj mojou lenivosťou, ešte som si ako tak schopná nechty nalakovať, ale strašne ma otravuje, keď ich musím potom o pár dní odlakovať, takže si ich často radšej ani nenalakujem, alebo siahnem len po priesvitnom laku. A čo ma úplne vytáča je, keď si nechty nalakujem a o pár hodín sú obité, to by so vraždila. Preto to u mňa na celej čiare vyhrávajú dlhotrvácne laky a Dermacol mi pred časom poslal ich nový dlhotrvácny lak - 5 Day Stay Longlasting Nail Polish, takže som prekonala svoju lenovosť a vyskúšala ho.

Poslali mi biely odtieň - 01 Snow White, normálne nič pre mňa, sama by som po ňom nesiahla, takže nejaký čas sa povaľoval kade-tade po byte, a ja som naňho len pozerala, že hmm, čo s tebou, aj by som ťa rada vyskúšala, ale tá biela, na mne bielej ako stena?! Ale potom som u niekoho videla biele nechty a zapáčilo sa mi to, tak som si jedno nedeľné popoludnie povedala, že to vyskúšam. Veľa som tomu nedávala, keďže biela je farba, na ktorej vidno každú chybu, takže som bola psychicky pripravená na to, že na druhý deň ich bude treba odlakovať, bola som ešte zrelaxovaná z dovolenky, tak ma to zase až tak veľmi nevytáčalo.

No a čo sa stalo v pondelok? Nič, teda niečo sa stalo, ale s nechtami nič, stále krásne biele nechty. Inak tá biela vyzerá super, ak ste ešte neskúšali nielu na nechtoch, určite vyskúšajte, ale možno som ja pribrzdená a všetci to už vyskúšali, len ja nie. Hovorím si super, tak asi naozaj bude pekne držať a držal celý týždeň, v piatok večer si pozerám na nechty, že asi by som si ich mala odlakovať, lebo na druhý deň sme odlietali do Bratislavy, že si ich spravím nanovo teda, ale nejak sa mi nechcelo a nakoniec som to ani nestihla, lebo som balila a potom sa mi už nechcelo. A v sobotu nechty vyzerali stále pekne, aj v nedeľu, aj v pondelok, trošku veľmi máličko boli v utorok obité po krajoch, tak som ich radšej odlakovala, lebo v stredu som mala dôležité stretnutie a nechcela som na poslednú chvíľu riešiť obitý lak. Aby som to zosumarizovala lak vydržal 9 dní v perfektom stave, neuveriteľné nie?

Nepoužila som ho samotný, použila som ako podkladový aj vrchný lak od Essie All In One, ktorý je inak super, ale nemyslím, že to bol dôvod dlhotrvácnosti, pretože som ho použila aj s inými lakmi a vôbec to tak nefungovalo. Takže po tomto úžasnom objave som rovno v Bratislave utekala do Dermacolu, že potrebujem ešte nejaký ďalší. Na výber majú 25 odtieňov, po pravde veľa z nich je perleťových, nič pre mňa, ale vybrala som si nakoniec nude farbu - odtieň 07 Tea Rose - veľmi jemná béžovo-ružová, dokanlá nude pre mňa a drží rovnako skvele. Aj keď jeden prst mám otlčený po 6 dňoch, ale to bola moja chyba, vyberala som prádlo zo sušičky a zachytila som ešte horúci bubon, kebyže mám dlhé nechty, tak si ho zlomím, takže nie chyba laku, ostatné prsty držia perfektne. A to umývam riady, teda nie všetky, časť ide do umývačky, ale umývam, umývala som si vlasy, to býva často kameň úrazu, proste robím všetko normálne a lak drží a drží.

A skoro by som zabudla, tiež mi poslali z Dermacolu odlakovač. To vec, ktorú nemám vo zvyku meniť a skúšať nové, vždy si zbehnem do DM pre môj obľúbený s pumpičkovým dávkovačom, ale povedala som si, že teda vyskúšam. A bolo to zaujímavé, ten odlakovač je bezsmradový, teda bez acetonónu a mal by byť nevysušujúci a naozaj nevysušuje, skôr zamastí, je taký nejaký olejový, ale funguje. Aj keď som síce mala pocit, že som sa sním narobila trochu viac, hlavne pri tmavých farbách, ale naozaj nesmrdí a tiež nevysušuje, čo je super. Klasicky som mala problém s flaškou, preto si kupujem tú s pumpičkou a vyliala som na tampón priveľa, takže som mala celé ruky mastné, ale stačilo si ich opláchnuť a bolo to v pohode. Možno by som ho mohla preliať to tej fllašky s pumpičkou a nebudem mať tenot problém, to vôbec nie je zlý nápad.

Aby som to zhrnula Dermacol laky aj odlakovač sú super, som úplne nadšená. Takže, ak hľadáte lak, ktorý vydrží super dlho a teraz v lete sa to skvele hodí, tak určite odporúčam vyskúšať Dermacol 5 Day Stay Longlasting Nail Polish, navyše majú aj skvelú cenu a snáď pridajú časom aj ďalšie odtiene, čierny by sa zišiel, napríklad.



#telo #make-up #Dermacol #lak-na-nechty #odlakovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com