Clarins Water Lip Stain

25.06.2019 08:00


Clarins Water Lip Stain je minuloročná novinka a podľa mňa ideálny produkt na leto. Dlho som nevedela prísť na to, ako prekladať stain, na slovenských eshopoch som Water Lip Stain našla opísaný ako lesk, ale lesk to nie je. Tak som prešla všetky preklady a konečne som na to prišla, najvýstižnejšie slovo je moridlo, aj keď mne to znie tak trochu drevársky, ale skutočne toto je vlastne moridlo pre pery. Pery napustí farbou, ktorá drží naozaj dlho a pôsobí prirodzene.



Podľa Clarins Water Lip Stain vydrží až 300 bozkov, osobne som neskúšala, ale Clarins to vraj skúšala v klinickej štúdii na 22 dobrovoľníkoch. By ma zaujímalo koho bozkávali, lebo ak sa bozkávali medzi sebou, tak to asi úplne nie je pravda, ak mali všetci nanesené moridlo. Nemohli bozkávať papier alebo niečo také, lebo to by neodzrkadlovalo realitu, možno bozkávali svoju ruku. Hahaha, áno, práve som si začala bozkávať ruku, ako som to napísala. Vydržala som to asi 30 krát, teda fakt by som nechcela byť účastník tej štúdie. Ale mám vyskúšané aj bez bozkávania, že Water Lip Stain naozaj super drží, prežije bozkávanie, trochu jedla aj pitie, nevydrží síce super mastnú klobásu, alebo také dačo, ale to nevydrží nič. Inak naozaj super výdrž. Fotky nižšie sú swatches na ruke a druhá ruka je po 5 minútovom drhnutí odličovacím olejom a stále je tam fľak, proste moridlo.




Clarins Water Lip Stain má pery nielen zafarbiť, ale aj hydratovať a vyživiť. Obsahuje Aloe Vera, ktoré pery hydratuje a malinovú vodu, ktorá pery zjemňuje. Tiež by tam mal byť unikátny anti-pollution komplex, ktorý by mal pleť pier chrániť pred vonkajšími agresormi. Na rozdiel od matných rúžov, je naozaj veľmi príjemne hydratačný. Konzistencia je naozaj voda a keď sa raz vpije do pier, tak ho vôbec na perách necítite, aj keď pri nanášaní pôsobí trochu lesklo, finiš je matný, ale nie je to taká tá omietková matnosť, pôsobí to veľmi prirodzene, akokeby to boli vaše pery a vôbec ich to ani nevysúša.



Ak chcete aby boli pery lesklé, stačí pretrieť hocijakým balzamom. Toto je skvelé na Water Lip Stain, že ho môžete kombinovať s ďalšími produktmi na pery, s týmto moridlom máte perfektný základ a farba vám vydrží na perách dlhšie. Clarins odporúča kombinovanie s ich rúžmi, alebo tými chutnými olejmi na pery, ale Water Lip Stain môžete naozaj kombinovať s hocičím, obľúbeným balzamom, leskom, rúžom… Samozrejme, že ho môžete používať aj samostatne. Skvelé je, že podľa množstva, ktoré nanesiete, to môže byť buď veľmi jemná prirodzená farba, alebo naozaj výrazné pery, stačí proste pridať. Na výber sú 4 odtiene, oranžový, ružový, červený a tento fialkový, ktorý mám ja, volá sa Violet Water. Teraz nedávno pridali aj tri nové, ktoré majú aj trblietky.



Na nanášanie má Water Lip Stain malý a presný štetček. Trochu som sa bála, že to s ním bude ťažké, ale je to v pohode, viete ním pery aj pekne orámovať. Chvíľu trvá, kým sa vpije a zaschne. Ak chcete výraznejšiu farbu, tak ho treba naniesť v dvoch vrstvách a počkať, kým prvá zaschne. Dôležité je, že pery musia byť hydratované a hlavne hladké, žiadne šupinky ani popraskané pery, inak sa tam farba bude škaredo usádzať. Takže ideálne je pred nanesení, alebo teda pravidelne, používať peeling na pery. Celkom veľa tipov na peelingy nájdete v tomto videu. Jediná vec, čo mi na tomto moridle na pery vadí, je chuť takej nechutne vyžuvanej hubabuba, proste je to ovocné, ale je to také vyblité. Viem to prežiť, nič strašné, ale trochu ma to prekvapilo a teda nie je to príjemná chuť, ale aspoň nemáte chuť si tie pery stále olizovať.



Clarins Water Lip Stain je veľmi zaujímavý produkt, ale popravde som ho vôbec nepoužívala tak často, ako som si myslela, že budem. Jeden dôvod je pomerne výrazná farba, aj keď je veľmi pekná a druhý je tá vyblitá chuť hubabuba. Tretí je, že chvíľu na to, ako som si ho kúpila, som objavila Kosås rúže a odvtedy používam takmer výhradne tie. Inak je to fajn produkt, hlavne, ak hľadáte na leto niečo ľahké nelepivé a niečo, čo vydrží aj lízanie zmrzliny. Kúpite napríklad na feelunique.com.







#make-up #ruz #Clarins

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com