Christophe Robin Aloe Vera rada

23.03.2021 08:00


Konečne dobieham resty a dnes tu mám pre vás recenziu na Aloe Vera radu od Christophe Robin. Ja milujem tú ružovú radu a už mám zase doma ružový šampón, ale keďže moje vlasy sú suché, tak ma aloe vera hydratačná rada hneď zaujala. Všimla som si ju hlavne, keď prišli s novinkou Hydrating Melting Mask With Aloe Vera a rovno som si ju kúpila celú. Vlastne nie, jeden produkt nemá vyskúšaný a to tuhý šampón, ale mám vyskúšaný tekutý šampón Hydrating Shampoo With Aloe Vera a tiež hydratačnú hmlu Hydrating Leave- In Mist With Aloe Vera.



Tak poďme pekne poporiadku, ako prvé šampón, Hydrating Shampoo With Aloe Vera je tekutý gél, ktorý fajn pení a dobre sa vymýva. Je voňavý, celá táto rada vonia rovnako, je to taká nejaké klasická unisexová vôňa, nie je silná a celkom rýchlo vyprchá, ale osobne nie som veľký fanúšik, toto je za mňa jediné mínus všetkých troch produktov, vôňa. Šampón má z 98,6% prírodné zloženie a je určený na časté umývanie vlasov, pre ženy aj pre mužov, preto tá unisex vôňa.



Okrem hydratačného aloe vera by mal obsahovať vodu, vitamíny a živiny pre vlasy. Keď som si pozrela zloženie, tak okrem toho aloe vera tam toho až tak veľa zase nie je, ale našla som tam výťažok z konope a výťažok z ľanových semienok. Používa sa klasicky, stačí malé množstvo naniesť do mokrých vlasov, napeniť a zmyť, v prípade potreby zopakovať. Celkovo je Hydrating Shampoo With Aloe Vera veľmi príjemný, super vlasy čistý, nezaťažuje a hydratuje.

Perfektne ho dopĺňa hydratačná maska Hydrating Melting Mask With Aloe Vera, ktorá má konzistenciu ľahšieho krému, vďaka čomu sa perfektne nanáša do vlasov a rovnakú vôňu, možno v nej trochu viac prebíja to aloe vera, ale parfumácie je rovnaká. Tým, že je taká ľahká, vlasy nezaťažuje, aj keď sa naozaj vpije do vlasov, ako hovorí názov - melting, ale zároveň ich naozaj intenzívne hydratuje a vyživuje.



Obsahuje samozrejme aloe vera, ale tiež vitamíny, amino kyseliny a výživné látky ako olej z ľanových semien a superseed olej, čo úplne presne neviem, čo je, ale musí to byť super, keď je tam super ;). V zložení som našla glycerín, marhuľový olej, slnečnicový olej, výťažok z lopúchov a výťažok zo žihľavy. Nanášať ju máte od korienkov až po končenky na umyté vlasy a treba ju nechať pôsobiť pár minút, potom pridať trochu vody napeniť a zmyť. Ak máte suché vlasy, tak túto masku určite odporúčam aj v kombinácii s iným šampónom.

Posledný produkt je Hydrating Leave- In Mist With Aloe Vera, teda hydratačný sprej na vlasy. Je to taká jemne mliečne zafarbená vodička a má rovnakú parfumáciu ako aj šampón a maska, čo je podľa mňa jediné mínus tohto produktu, lebo mne tá vôňa úplne nevyhovuje, ale inak je geniálny. Perfektný na leto, ak trávite veľa času pri vode a na slnku.



Hmla má z 98% prírodné zloženie a je to hlavne aloe vera a glycerín, plus nejaké rastlinné výťažky a parfumácia. Zase žiadne silikóny, ktoré by vytvárali falošný pocit hladkosti a hydratácie. Táto hmla je na vlasoch super ľahká, nemastná a naozaj skvele ich hydratuje. Má perfektný rozprašovač, takže je to naozaj hmla a používať ju môžete ako často chcete a kedy chcete. Akože, asi je nejaká hranica, kedy je to priveľa, napríklad vystriekať celú fľašku za deň, ale to by ste asi nič iné nerobili, len striekali si do vlasov. Ja ju používam hlavne pred fénovaním na mokré vlasy a potom niekedy po fénovaní, keď mám pocit, že som to so sušením prehnala.

Pri používaní Aloe Vera produktov sú moje vlasy svieže, ľahké a hydratované, aj sa menej zamotávajú. Ani jeden z týchto produktov neobsahuje silikóny, takže nerobí ten falošný pocit hydratácie, tým, že vlasy obalí v silikóne a vďaka tomu ich tiež vôbec nezaťažuje. Celkovo je to veľmi príjemná rada, aj keď stále mám najradšej tú ružovú. Ideálna je podľa mňa na leto a hlavne, ak máte suché vlasy, tak sa vám bude páčiť. Mne osobne sa najviac páči maska, ktorá podľa skvele dopĺňa akýkoľvek šampón, ale aj Aloe Vera šampón a hmla sú skvelé, tak ako všetko od Christophe Robin. Christophe Robin Aloe Vera kúpite napríklad na lookfantastic.com alebo na niche-beauty.com.



















#vlasy #Christophe-Robin

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com