Chanel Les Beiges

20.04.2016 08:00


Nad púdrom Chanel Les Beiges som rozmýšľala už dlhšie, pretože ho všade ospevovali, aký je super. Keďže ja veľmi púdre nepoužívam, okrem overeného Vichy Dermablend a absolútne unikátnych Hourglass púdrov, tak som sa nejak nevedela odhodlať ku kúpe, aj keď sa mi veľmi páčil a recenzie sú vynikajúce. Avšak v momentte, keď Chanel prišiel s make-upom Les Beiges a mne sa definitívne minul GIVENCHY Photo'Perfexion Fluid Foundation, tak som sa rozhodla, že ďalší bude Chanel, a pre istotu rovno aj s púdrom. Nikdy predtým som žiaden Chanel make-up nevyskúšala, iba rúže, očné tiene a laky na nechty, ktoré mimochodm majú krásne farby, ale veľmi rýchlo sa olupujú. Takže, ak chcete naozaj dobrý lak na nechty, tak určite nie Chanel. V zásade Chanel nie je v mojej top 5 najlepších značiek, takže som bola celkom zvedavá.

Jedna vec sa Chanelu musí uznať - má krásne obaly. Flaštička od make-upu je veľmi elegatná, sklenená, teda pomerne ťažká, čo zase nie až také dobré na cestovanie, ale definitívne sa bude pekne vynímať niekde na poličke. Púder má klasický Chanel obal, ibaže tento je pre zmenu béžový a nie čierny, so zrkadielkom a kvalitným štetčekom, čo z neho robí užitočného obyvateľa kabelky.

Prvá fotka bez make-upu Les Beiges, druhá s make-upom

Veľmi ma prekvapilo, ako silne je make-up aj púder parfumovaný. Tá vôňa je príjemná a teraz, keď som si na ňu zvykla, už ju ani nevnímam, ale ak máte citlivú pleť a sklon k alergickými reakciám, asi by som sa Chanelu radšej vyhla. Les Beiges make-up má veľmi ľahkú, fluidnú konzistenciu. Veľmi ľahko sa rozotiera, ja uprednostňujem nanášanie prstami. Po nanesení vytvorí veľmi prirodzený a svieži efekt, takmer akokeby tam žiaden make-up nebol, len pleť vyzerá oveľa lepšie. Krytie je stredné, takže na väčšie nedokonalosti treba ešte korektor. Les Beiges je veľmi hyratačný, obsahuje kyselinu hyalurónovú, takže moja pleť sa cíti pohodlne celý deň. Navyše má SPF 25 a výťažok z nejake rastliny Kalanchoe, ktorá má pleť chrániť. Ja mám odtieň N°12 Rosé, čo je trochu čudné, lebo podľa názvu by mal byť do ružova a ja zvyčajne potrebujem neutrálny odtieň, ale sedí mi dokonale.

Les Beiges púder má vytvoriť na pleti efekt sviežosti a rozžiariť ju. Nie je to fixačný púder, skôr je to taký jeden krok navyše, s veľmi jemným výsledkom. Ja mám tendeciu ho používať skôr ako veľmi jemný kontúrovací púder, ktorý dodá mojej tvári jemný zdravý nádych. Veľmi sa mi nehodí na celú tvár, pretože aj ten najsvetlejší odtieň N°10, ktorý mám, je o odtieň tmavší, ako by som potrebovala. Čo celkom vidieť na fotkách nižšie (prvá bez púdru, druhá s prúdrom), ale apsoň nepôsobím tak mŕtvolne, ako vždy. Ale predpokladám, že keď sa v lete trochu opálim, bude mi tento odtieň sedieť oveľa lepšie. Les Beiges púder má veľmi jemnú hodvábnu konzistenciu, ktorá perfektne splynie s pleťou. Veľmi ľahko sa nanáša a aj keď ho naniesem na celú tvár, čo ju v mojom prípade trochu stmaví, nepôsobí ako omietka, čo púdre často robia, ale naopak veľmi prirodzene. Zatiaľ som ho až tak veľmi nevyužila, ale čakám, že v lete sa to zmení. Predpokladám, že bude fungovať ako veľmi zdravo pôsobiaci zmatňovač.

Prvá fotka bez púdru Les Beiges, druhá s púdrom, keď sa lepšie pozriete pôsobím o trochu tmavšie, hlavne v porovnaní s krkom.

Celkovo som s Les Beiges veľmi spokojná. Chanel je vždy veľká investícia, ale keď už sa do niečoho oplatí investovať, hneď po starostlivosti o pleť, je to make-up a tento je naozaj výborný. Chanel Les Beiges kúpite vo Fann alebo Marionnaud, Les Beiges púder som našla aj na parfums.sk.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #makeup #puder #Chanel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com