Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream Cocooning Care

11.04.2017 08:00


Už sa definitívne blížim ku dnu, každý deň sa musím viac snažiť, aby som niečo z tuby vytlačila, takže je čas napísať recenziu. Ak sledujete Zrkadielko dlhšie, tak viete, že Caudalie je značka, ku ktorej sa pravidelne vraciam. Takže, keď sa mi na jeseň minul úžasný Pestle&Mortar Hydrate, tak som sa rozhodla vyskúšať na zimu niečo iné a kúpila som si Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream, ktorý som mala v hľadáčiku už dlhšie. S Vinosource radou mám skvelé skúsenosti, ich S.O.S. Thirst Quenching Sérum je vynikajúce, takže keď doplnili radu o hydratačné krémy, som sa samozrejme potešila.

Caudalie to totiž spravilo nesmierne múdro, do svojej hydratačnej rady - Vinosource - nedalo len jeden, ale hneď 4 hydratačné krémy, takže si každý nájde ten svoj. Čím sýtejší ružový obal, tým intenzívnejší krém, takže sa v tom dá naozaj ľahko orientovať. Ja som si na zimu a skutočne som tento krém používala celú zimu, vybrala druhý najintenzívnejší Recovery Cream. Ešte majú ľahší Moisturizing Sorbet, potom pre mastnú pleť Matifying Fluid a najintezívnejší Intense Moisture Rescue Cream. Takže si podľa mňa skutočne vyberie každý.

Caudalie Vinosource krémy sú v celkom klasickej tube, z ktorej sa dobre vytláča, ale vyzerá to tak, že nakoniec ju rozstrihnem, lebo úplne všetko asi nevytlačím. Inak je obal šikovný a skladný. Samotný krém má klasickú krémovú pomerne hutnú textúru. Na tvári pôsobí zamatovo, napriek tomu, že je naozaj výživný a hutný, určite sa extrémne neleskne ani nie je super mastný, nato aký je výživný. Naozaj skvele pleť hydratuje a vyživuje po celý deň a pri extrémnejšom počasí, dodáva je komfort a ochranu, mne sa v zime veľmi osvedčil. Určený je primárne pre suchú pleť, ale užitočný bude pre každú dehydrovanú pleť. Vôňa je taká klasická Caudalie, svieža jemná a príjemná.

Ako je pri Caudalie zvykom kľúčové ingrediencie majú niečo s hroznom. Konkrétne v tomto kréme je to hroznový a borákový olej a tiež polyfenoly z hroznových jadierok. Hroznový olej aj polyfenolu sú super hydratačné, borákový olej je upokojujúci a protizápoalový, používa sa aj pri liečbe ekzémov, takže na suchú pleť super. Pre moju pleť bol skvelý, celú zimu sa cítila komfortne a bola vyživená. Ani som nemala potrebu až tak často používať hydratačné masky. Keď som náhodou mala potrebu trochu viac hydratovať, tak som ho skombinovala s REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion, čo je viac menej hydratačná maska, ktorú si necháte na tvári celý deň. Tento krém sa tiež skvele znáša aj s make-upom. Na jedno použitie vám stačí celkom málo, o torchu viac ako je na obrázku vyššie, takže vydrží celkom dlho.

Mám doma aj Vinosource Moisturizing Sorbet v malom 10 ml cestovnom balení, už som ho pár krát skúšala a zatiaľ sa javí ako odhľačená, rovnako dobre hydratujúca verzia, takže pre môj typ pleti bude celkom fajn na leto. Navyše je Moisturizing Sorbet určený aj pre citlivú pleť, pretože obsahuje výťažok z kamilky. Celkovo som s Vinosource Moisture Recovery Cream veľmi spokojná, preniesol ma bez najmenších problém cez zimu a určite sa ešte k nemu vrátim. Kúpite na feelunique.com, majú aj ostatné Vinosource krémy.



#plet #Caudalie #hydratacny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com