Caudalie Instant Detox Maska

11.06.2016 08:00


Z tejto masky som bola unesená v momente, keď som ju použila prvýkrát zo vzorky. A keďže moja vášeň pre masky je silnejšia ako ja, tak si veľmi rýchlo Caudalie Instant Detox Maska našla cestu do mojej zbierky aj v plnej veľkosti.

Základnou zložkou Instant Detox masky je ružový íl, vďaka ktorému má asi aj celkom nezvyčajnú broskyňovo-ružovú farbu. Ružový íl je najjemnejší kozmetický íl, vhodný aj pre suchú pleť. Okrem hĺbkového čistenia pleti, má aj zvláčňujúce a revitalizačné účinky. Ďalšou zložkou sú výlisky z hrozna (toto som si musela vygoogliť, vôbec som nemala predstavu, čo to je), čo sú vlastne zvyšky po odšťavení hrozna, taká zmes, ktorá obsahuje šupku, dreň a kôstky z hrozna. Výlisky z hrozna spolu s výťažkom z kávy majú anti-oxidačné a čistiace účinky. Poslednou kľúčovou zložkou je extrakt z papáje, ktorý pleť jemne zbaví odumretých buniek a zlepšuje textúru pleti. Toľko popis zloženia z krabičky.

Instant Detox maska vonia jemne po ovocí - to bude to hrozno a papája - a levanduli, ktorá má upokojujúci efekt. Konzistencia masky je jemná, krémová a hladká, veľmi ľahko sa rozotiera, čo je dôležité, lebo veľmi rýchlo schne. Pleť celkom intezívne sťahuje, takže keď zaschne nedá sa veľmi hýbať tvárou. Určite neodporúčum pozerať nejakú komédiu počas pôsobenie, lebo sa vôbec nezasmejete. Táto maska sa môže používať dvakrát týždenne, nechať pôsobiť 5 až 10 minút. Po zaschnutí treba masku zmyť teplou vodou. Zmývanie celkom dlho trvá, lebo maska naozaj stvrdne.

Po použití Instant Detox masky je pleť hodvábne jemná, vyčistená, vyhladená a oddýchnutá. Táto maska zjemní a vyhladí aj jemné vrásky a celkom účinne a viditeľne stiahne póry. Skvelé je, že pleť vôbec nevysušuje, ako to zvyknú robiť čistiace masky, takže je absolútne vhodná aj pre suchú pleť. Ja túto masku používam aspoň raz týždeň, veľmi sa mi páči akú mám po nej bábätkovskú pleť, dokonale jemnú a hladkú. Vačšinou si túto masku dávam večer a potom pleť na noc ešte intezívne hydratujem (napríklad Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum), ale skvelá je aj ráno, keď chcete pleť nakopnúť na deň, alebo potrebujete dokonalý vyhladený základ pod makeup.

Instant Detox maska je vlastne multifunkčná, pretože v jednom poskytuje čistenie, exfoliáciu aj ľahkú hydratáciu. Dokonalá maska na cesty, veľmi jemná, ale zároveň veľmi efektívna. Musím povedať, že čím viac skúšam a používam Caudalie produkty, tým sa mi táto značka viac páči. Caudalie produkty sú naozaj skvelé, perfektná je hydratačná Vinosource rada (recenzia na sérum tu). Caudalie Instant Detox Masku kúpite na feelunique.com alebo priamo na stránke Caudalie. Na výber majú aj ďalšie masky, ja určite ešte vyskúšam hydratačnú a celkom ma láka aj peelingová s kyselinou glykolovou. Celkom zaujímavý je aj návod na multimasking od Caudalie tu.



#plet #Caudalie #pletova-maska #cistiaca-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com