Bourjois Sculpt Highlighter

21.02.2017 08:00


Napriek tomu, že som si veľmi obľúbila rozjasovače, tým tekutým neviem úplne prísť na chuť a aj tak ich stále kupujem, lebo sa mi vždy veľmi páčia keď ich vyskúšam. Ale potom sa s nimi neviem úplne zžiť. To však nie je prípad Bourjois Sculpt Highlighter, ktorý som si veľmi obľúbila. Ako vždy veľmi rada skúšam novinky Bourjois, pretože je to jedna z mojich obľúbených dostupných značiek a rozjasňovaču som sa veľmi potešila.

Bourjois Sculpt Highlighter má veľmi prirodzenú farbu, ktorá podľa mňa sadne takmer každému, je jemne ružová s veľmi jemnými zlatými podtónmi. Tento rozjasňovač je bez akýchkoľvek čiastočiek, je to jednoliaty lesk, takže na tvári vytvára maximálne prirodzené rozjasnenie, žiadne flitre a podobne. Intenzita závisí od množstva, ktoré použiete, dá sa spraviť aj nesmierne jemné, takmer nepostrehnuteľné rozjasnenie, ktoré pleti dodá to krásne vyžarovanie akokeby zvnútra, alebo keď pridáte viac, viete spraviť aj veľmi intezívne rozjasnenie, alebo aj strobing, keď chcem znieť sofistikovane.

Bourjois Sculpt Highlighter sa dá krásne rozotrieť do stratena, mne sa najviac osvedčilo na rozotierenie použiť hubku, vtedy je výsledko maximálne prirodzené a highlighter skvele splynie s makeupom, ale dá sa to samozrejme aj prstami. Textúra je skôr gélová ako krémová. Exceletná je vydrží tohto rozjasňovača, dokonale drží na mieste, čo býva pri tekutých rozjasňovačoch dosť problém, pretože mávajú tendeciu cestovať po tvári, ale keď Bourjois raz zaschne na mieste, len tak s ním niečo nepohne. Čo inak znamená, že keď ho nanášate musíte to robiť rýchlo, lebo ak zaschne, tak robí skôr také lesklé fľaky a už sa nedá úplne rozotrieť. To sa mi stalo pri fotení, keď mi chvíľu trvalo kým som odfotila, kam som ho naniesla a potom už nešiel tak krásne rozotrieť.

Inak sa skvele znáša s makeupom, vyskúšala som ho s rôznymi a nemala som problém. Naozaj sa s ním skvele a ľahko pracuje a ako vidno na fotkách nižšie výsledok je veľmi prirodzený. Flaštička je sklenená, šikovná s pupičkou, ktorá vám dá akurátne množstvo produktu, respektíve viete vytlačiť aj len veľmi malé množstvo, keď potrebujete.

Ja ho najviac asi využijem v lete, kedy sa skôr vyhýbam púdrovým produktom. Naozaj skvelý produkt za výbornú cenu, Bourjois Sculpt Highlighter kúpite na feelunique.com.



#make-up #Bourjois #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com