Bourjois Little Round Pot očné tiene - Nude Edition

10.08.2016 08:00


Tieto očné tiene používam za posledné dva mesiace asi najčastejšie. Jeden som dokonca stihla totálne rozbiť, takže som ho musela opravovať, lebo bol úplne na márne kúsky, totálne nepoužiteľný. Našťastie to išlo celkom ľahko, ajkeď už ten tieň nevyzerá tak pekne, môžete hádať , ktorý to je na fotke. Poučenie tiene vôbec nie sú odolné voči lietaniu a pádom. Celkovo má Bourjois v tejto Nude edícii 8 tieňov, ja mám tri: 04 Emauvante, 06 Utaupique, 08 Noctam-Brune. Tieto tri odtiene sa dokonale dopĺňajú, takže ich kombináciu ľahko vytvoríte jemné denné líčenie, ale aj dramatické a výraznejšie. Bourjois tiene sa ľahko nanášajú, majú jemnú textúru, ktorá sa veľmi ľahko rozotiera. Dajú sa použiť aj na mokro pre výrazenjší odtieň.


Emauvante
Je veľmi jemná béžovo-fialková, trochu perleťová, takmer nevideteľná a veľmi prirodzená farba. Skvelá na celé viečko pre jednoduché nude líčenie, alebo ako základný tieň pre ďalšie tiene.

Utaupique je matná sivo-hnedá. Vhodná tiež na celé viečko, ja ju rada používam prirodzené vytieňovanie záhybu oka, na fotke je moje pravé oko vytieňované s Utaupique a na ľavom je len Emauvante.

Na oboch viečkach, veľmi prirodzené nude líčenie.

Noctam-Brune je sýta hnedá, ale studená, trochu šmrcnutá do fialova a jemne perleťová. Ja ju používam len zvýraznenie linky a vytieňovanie vonkajšieho kútika, na fotke moje pravé oko. Tento tieň je skvelý, aj keď chcete dymové líčenie, ale nechcete tvrdú čiernu. S týmto tieňom budú oči výrazné, ale nie prehnané.

Na oboch viečkach, s jemnou linkou aj na dolnom viečku.

Kúpite na feelunique.com, mne sa ešte pozdáva odtieň Mauve Star 05 a Generose 02, pravdepodobne si nejak ku mne nájdu cestu.



#make-up #ocne-tiene #Bourjois

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com