Letné makeupy - Bourjois City Radiance Foundation

25.06.2016 08:00


Konečne je tu leto podľa kalendára aj podľa teploty. To znamená, že budeme ešte viacej času tráviť na slnku, vo vode, v preklimatizovaných priestoroch, alebo rozpálenej MHD. Ktorákoľvek z tých činností dá zabrať pleti aj makeupu. Preto v lete uprednostňujem, čo najľahšie a čo najviac hydratačné makeupy, ktoré majú SPF. Za posledné dva mesiace som objavila dva nové makeupy ako stvorené na leto a tretí je moja stálica z minulého leta. Každý z týchto makeupov je iný, ale všetky sú skvelé do horúceho slnečného počasia alebo klimatizovanej kancelárie. Takže tento víkend to bude mini seriál letných makeupov.

Dnešný letný makeup je Bourjois City Radiance Foundation

City Radiance Foundation je novinka od Bourjois. Má neuveriteľne skladný obal - plochú, malú a elegatnú tubu. Nechápem, ako do tak malého obalu napchali 30 ml, jedine, že ostatné makeupy mávajú zbytočne veľké obaly. Vďaka tejto veľkosti si ho ľahko vezmete so sebou aj do kabelky. City Radiance má pokožku chrániť a rozjasňovať, určený je podľa názvu do mesta, ale pri mori tiež nebude na škodu. Sľubuje 24 hodinovú hydratáciu, síce neviem, kto chce mať na sebe makeup 24 hodín, ale skutočne je hydratačný. Obsahuje SPF 30 a nejakú formulu proti znečisteniu, ktorá má zabraňovať zachytávaniu častíc uhlíka, myslí sa tým smog asi. Vôbec neviem posúdiť, či táto ochrana proti znečisteniu funguje, ale znie to dobre a aspoň mi to dáva pocit, že svoju pleť chránim.

City Radiance má krémovú konzistenciu, najlepšie sa mi nanáša prstami. Má veľmi pekný rozjasňujúci efekt, bez akýchkoľvek viditeľný častičiek či trblietok. Keby mi viac sedel odtieň, tak by mal tento makeup veľmi podobný efekt ako Chanel Les Beiges, veľmi svieža, rozžiarená a prirodzená pleť. Ja mám odtieň 01 Rose Ivory, ktorý je trochu zbytočne do žlta na môj vkus, ale v mojom prípade to spraví trocha púdru. Výber odtieňov je trochu limitujúci, ale myslím, že štandardné odtiene majú pokryté. Na pleti pôsobí veľmi príjemne, má stredné krytie, ktoré je pre mňa postačúce, väčšie chybičky sa ľahko skryjú korektorom (viď moja brada, ach jaj). Ale napríklad očné okolie celkom pekne rozjasní a prekryje, takže stačí už len kvapka korektoru a je to dokonalé. Perfektný je v kombinácii s ich novým korektorom , ale keďže je to momentálne môj najpoužívanejší korektor, tak je momentálne perfektný v kombinácii s hocičím, ale naozaj je skvelý.

Jediné, čo mu môžem vytknúť je, že sa po dlhšom čase trochu zrgcne na mimických vráskach, v mojom prípade okolo nosa a hlavne medzi obočím. Výdrž teda nie je jeho najsilnejšia stránka, ale škody nie sú po pár hodinách nijak dramatické, nič čo by sa nedalo opraviť za pár sekúnd vklepaním a rozotretím pokazených miest. Bourjois City Radiance Foundation kúpite na feelunique.com a videla som ich tuším už aj v DM.

Zajtra nájdete na Zrkadielku ďalšiu recenziu na nový letný makeup.



#make-up #makeup #Bourjois #SPF

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com