Bourjois Blur The Lines Concealer

24.01.2017 08:00


Ak ma sledujete dlhšie, obvzlášť ak pozeráte môj Youtube, tak viete, že takmer žiadne moje líčenie sa nezaobíde bez Bourjois Radiance Reveal Concealer, ktorý je absolútne geniálny a nedám naňho dopustiť. Takže, keď nedávno prišiel Bourjois s novým korektorom, bola som nesmierne zvedavá, aký bude a či bude rovnako dobrý ako Radiance Reveal. Takže …

V prvom rade tento korektor nie je rozjasňujúci, ja som tak nejak automaticky čakala, že to bude Radiance Reveal v tyčinkovej forme, ale nie je. Vlastne to vôbec nevadí, pretože asi naozaj nemá zmysel vyrobiť rovnaký korektor. Takže aké sú rozdiely? V prvom rade je to to tuhý korektor, ale konzistencie je nesmierne jemná, rozotiera sa ľahko ako maslo, naozaj skvele. Textúra je nesmierne ľahká a vôbec ju na pleti necítite a dokonale splynie.

Krycia schopnosť je priam úžasná, na fotke nižšie mám Blur the Lines na mojom pravom oku a ten rozdiel je neuveriteľný, dokonale zakryl kruhy pod očami, ale celkovo to pôsobí veľmi prirodzene. Skvele zakrýva aj malé nedokonalosti alebo vyrážky ako vidno na ďalší fotkách. Dobre drží na mieste, nezhlukuje sa vo vráska, vydrží aj celý deň, hlavne ak ho jemne ešte prepúdrujem. Najradšej ho rozotieram Zoeva 142 Concealer Buffer, ale ide fajn aj prstami, keď treba.

Ako aj pri Radiance Reveal, ale tiež pri všetkých Bourjois make-upoch, nie je na výber veľa odtieňov. Ja mám samozrejme ten najsvetlejší 01 Ivory, ešte sú dva tmavšie. Pre mňa by mohol byť o kúsoček svetlejší, ale inak sedí celkom fajn, prepokladám, že v lete to bude lepšie. Skvele sa znáša aj s makeupmi, ale ja ho celkom rada používam samostatne, keď si nechcem vôbec dávať, pretože dokonale skryje všetko, čo potrebujem, tak ako na fotke nižšie, kde je všetko zamaskované Blur The Lines. Potom mi už stačí len trochu lícenky, maskara a rýchle líčenie je hotové. Ale bez problémov sa dá použiť pod makeup aj na makeup, podľa toho, čo potrebujete.

Balenie je šikovné a elegatné, vyzerá, že aj celkom vydrží. Ak hľadáte dobrý korektor za dostupnú cenu, odporúčam pozrieť tento, funguje skvele. Kúpite aj na feelunique.com.



#make-up #Bourjois #korektor

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com