Body brushing - ako dostať celulitídu pod kontrolu

03.06.2015 20:46




Celulitídu má okolo 90% žien v nejakej forme, nevideteľnú, miernu, alebo aj takú, čo presvitá aj cez legíny. A aktuálne teplé počasie to len dokazuje.

Celulitída trápi aj mňa. Skúšala som krémy, gély, oleje a čo ja viem čo všetko ešte na celulitídu, ale nič nefungovalo. Navyše ma dosť otravovalo to nanášanie, v niektorých prípadoch dokonca dvakrát denne, čo som takmer vždy ráno zabudla a večer som zabudla každý druhý raz. Čo bol možno aj dôvod, prečo nič nefungovalo - ha. Aj tak však neverím, že nanášaním gélu, či krému celulitída zmizne. Teraz už však viem, ako dostať celulitídu pod kontrolu - body brushing.

Body brushing som nejak vygooglila a povedala som si, že to skúsim. Vyžaduje len počiatočnú investíciu do kefy, kde je lepšie samozrejme investovať trochu viac, ale kefa vydrží niekoľko rokov. Je to jednoduché, raz za deň si spravím masáž kefou, čo mi nezoberie viac ako 5 minút, zvyčajne je to okolo troch a zlepším si tým cirkuláciu a detoxikujem a zjemním pokožku. Po roku môžem povedať, že to naozaj funguje. Celulitída samozrejme nezminzla úplne, ale je takmer neviditeľná.

Okrem zadku a stehien si takto premasírujem celé telo - okrem dekoltu a krku, tam je príliš jemná pokožka. V návode k tejto konkrétnej kefe sa odporúča masáž ráno - ja robím večer - a postupovať vždy smerom k srdcu, teda nohy od spodu smerom hore … Kefa má aj takú dlhú rúčku (ktorú neviem nájsť, preto nie je odfotená), a je vyrobená z kaktusových štetín. Dá sa kúpiť na feelunique.com za 29,61 Eur.

Ak sa Vám páči môj blog likenite ho prosím na facebooku.



#telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com