Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder Antigua

08.06.2017 08:00


Toto bola láska na prvý pohľad, online láska ešte k tomu. Na Bobbi Brown web som zablúdila kvôli tejto kozmetickej taštičke, ktorú chcela mama, ale v Bratislave ju už nemali. Teda mali posledný kus, ale ten bol vraj nepredajný, dobrý obchodník podľa mňa predá aj vzduch, ktorý vydýchne, ale čo už. Tak som ju bola hľadať v Berlíne, kde som ju nenašla a tak som skončila na Bobbi Brown stránke, kde ju nakoniec ešte mali.

Ale toto vlastne nie je o taštičke, ktorá je inak výborná, na stránke mi vyskočili novinky a medzi nimi bol Illuminating Bronzing Powder. Mňa okamžite zaujal fakt, že niečo čo má v názve bronzing nie je uletene hnedo-oranžové, ale ružové. Ale aké ružové, na fotkách to vyzeralo ako dokonalá skôr béžovo-ružová, ktorá by naozaj mohla byť dokonalý bronzer pre také bledé typy ako som ja. Úprimne ja som to s bronzermi celkom vzdala, pretože pre môj typ pleti je to úplná zbytočnosť a vyzerá to skôr smiešne, teda hlavne tie klasické hnedé, prípadne úplná katastrofa oranžové, ktoré vyzerajú podľa mňa príšerne na všetkých. Ale Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder ma extrémne zaujal, najviac sa mi zapáčil odtieň Antigua, okrem neho majú ešte ďalšie dva ružovkasté odtiene. Takže som googlila do zblbnutia swatches a recenzie, ale stále som nebola úplne presvedčená, predsa len ja a bronzer, trochu divná kombinácia. Chcela som ho ísť vyskúšať naživo, ale nikde som ho nenašla, tak som to nakoniec riskla a objednala si ho. Ja som si ho objednala z nemeckého Douglas, ale inak som nenašla žiaden obchod, ktorý by Bobbi Brown posielal na Slovensko, jediná šanca je obchod priamo v Auparku a teraz už aj Douglas v Auparku alebo Eurovei.

Tento môj je z limitovanej edície, preto je tam to BB akoby vygravírované, ale nemusíte sa báť majú ho aj v stálej kolekcii. Obal je elegatný čierny, lesklý, veľmi klasický, ani veľký ani malý, obsahuje zrkadlo a pôsobí pevne a veľmi kvalitne, našťastie neobsahuje super zbytočný štetec. Keď som Antigua bronzer použila prvý krát výsledok bol trochu neistý, ale odvtedy som sa ho naučila používať a úplne ho milujem. Používam ho takmer denne, na leto absolútne odkonalé. Tá farba je veľmi jemná, takmer sa to nedá pokaziť a prehnať. Naozaj dokonalá pre bledé typy, pre ostatných to môže byť fajn lícenka, ale pre bleduľky je to dokonalý bronzer. Presne takýto odtieň totiž chytí moja pleť, keď sa opáli, jemne ružovkastý, ale brozový zlatavý. Ako vidno na ruke naozaj pôsobí ružovo, ale na mojej tvári je to dokanlý bronzer.

Tá farba je veľmi jemná, ale dá sa vrstviť ak chcete viac, ja používam trochu viac na líca, hlavne jabĺčka, kde mi nahrádza lícenku (fotky vyššie), celkom pekne sa ním dajú lícne kosti aj vytieňovať. Veľmi jemnú vrstvu si zvyknem naniesť ešte k línii vlasov na čelo a nos, kde vytvára ten dokonalý efekt opálenia, ale to naozaj skôr taký zvyšok, čo ostane na štetci (fotky nižšie). Napriek tomu, že v názve je Illuminating, má v sebe minimum trblietok, teda takmer žiadne, ale napriek tomu dodá pleti jas a sviežosť. Celkovo dodá takú zdravú farbu a naozaj akoby opálenie, hlavne to nie je extrémne teplá farba ako bronzre bývajú, takže to pôsobí to maximálne prirodzene. Vidno hlavne ak porovnáte prvú fotku vyššie bez Antigua a druhú fotku nižšie, kde pôsobím oveľa živšie.

Do Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder Antigua som sa skutočne zamilovala a myslím, že to bude dlhodobá láska. Navyše vyzerá, že vydrží dosť dlho, lebo ho stačí máličko. Chybu má len jedinú a to je cena, je to niečo okolo 40 Eur, ale zase naozaj podľa mňa vydrží dlho. Ak ste bledý typ ako ja a všetky bronzre sú pre vás príšerne oranžové (inak vážne, kto je prirodzene oranžový, okrem Donalda Trumpa?), určite si choďte pozrieť Bobbi Brown bronzre, nájdu sa tam odtiene aj pre tmavšie typy, prípadne viac ružovkasté - koralové alebo broskyňové odtiene.



#make-up #bronzer #puder #Bobbi-Brown

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com