Bobbi Brown Crushed Lip Colour

25.10.2018 08:00


Tento rúž od Bobbi Brown som si kúpila ešte v lete, ale je to dokonalá jesenná farba, takže v poslednej dobe ho používam viac. Na Crushed Lip Colour som pozerala od momentu, keď s nimi prišli asi pred rokom na trh, lebo sa mi veľmi páčil ten koncept. Tento rúž vám nemá spraviť dokonale vykreslené pery, ale má pôsobiť taký tým prirodzeným, trochu rozpitým dojmom, ako keď namiesto plne pigmentovanej farby použijete niečo ako stain. Neviem to povedať po slovensky, znie to dosť hlúpo, že škvrna, ale je to také to líčenie, že dám trochu farby, ale akokeby tam nebola.



Okrem toho sa má o pery aj starať, lebo by to malo byť niečo medzi balzamom a rúžom, obsahuje včelí vosk a vitaminý C a E. Ale popravde, nemôžem povedať, že by pery vysušoval alebo dráždil, ale ani to nie je najvýživnejší a najhydratačnejší rúž, aký som vyskúšala, je len taký, že ok.



Konzistencia je príjemne krémová a ľahko sa nanáša, finiš je skôr saténovo matný, preto podľa mňa ani nie je tak intenzívne hydratačný. Celkom pekne jemne ovocne vonia. Na perách je celkom ľahký a príjemný, ale keď mám deň, že som dehydrovaná, tak cítim, že ich skôr vysušuje, než by im pomáhal. Obal je inak pekný a kvalitný, čierny a celkom pevný, vrchnáčik dobre drží. Ale Crushed Lip Colour má jednu celkom závažnú chybu a to asi platí pre všetky Bobbi Brown produkty, nikde na obale, či už krabičke alebo priamo rúžu, som nenašla ako rýchlo ho mám spotrebovať, všimla som si to pri poslednom videu.



Ako som písala na začiatku, mne sa ten koncept páčil hneď, len som si nejak nevedela vybrať odtieň, aj keď ich bolo celkom dosť, myslím, že cez 20, ale ružové sa mi zdali príliš ružové a červené príliš teplé. Rozmýšľala som nad Babe, Grenadine a ešte Plum, ale stále to nejak nebolo ono až kým neprišli s týmto odtieňom Daring Dalalid, čo je spolupráca s nejakou kuvajtskou blogerkou, ale myslím, že teraz ho už majú aj na stálo a volá sa Daring.



Odtieň je popísaný ako intenzívna fialovo slivková a podľa mňa je to dokonalá farba. Je fialový, ale zároveň hrá do sýtej ružovej, takže nepôsobí, akokeby vás vytiahli z Atlantického Oceánu po potopení Titanicu. To sa mi často stáva pri takýchto fialových tieňoch, že vyzerám ako podchladená. Dokonca, keď ho dám len v jemnejšie vrstve, tak len trochu hrá do fialova a pôsobí ako sýtejšia ružovo-červená.



Ja ho teda používam buď tak, že nanesiem trochu farby a rozotriem prstom do stratena, vtedy je menej fialový, ale stále je to intenzívna farba. Alebo ho nanesiem normálne ako rúž, intenzívnu vrstva a vtedy je pekne slivkový. Pri takomto použití sa najviac prejaví ten crushed efekt, že to nie je úplne 100% pigmentácia a trocha sa rozpije, ale nie mimo pier. Pôsobí to trochu, akokeby ste použili vodovky a vďaka tomu, to vyzerá prirodzenejšie. Aj v takejto intezívnej vrstve je Crushed Lip Colour stále na perách ľahký a takmer ho necítite. Inak drží skvele a keď zlieza, tak zlieza ,tak prirodzene, aj pri takejto výraznej farbe, že neskončíte s divne fľakatými alebo orámovanými perami, čo je super.



Bobbi Brown Crushed Lip Colour je príjemný rúž na každodenné použitie, ktorý skvele drží a máte na výber celkom veľa odtieňov od nude až po výrazné červené a slivkové ako tento, takže si tam každý nájde niečo. Mne sa veľmi páči tento odtieň, pretože sa veľa takýchto nenájde, ale rúž nie je zase taký úžasný, že by som si plánovala kúpiť ďalšie odtiene. Ak by ste chceli niečo podobné, ale viac hydratačné, tak odporúčam pozrieť Kosås rúže, len tam nie je až taký veľký výber farieb, ale zase sú oveľa lepšie, Darkroom je asi najpodobnejší odtieň tomuto Daring Dalalid. Ďalšie tipy na rúže nájdete vo videu nižšie. Bobbi Brown Crushed Lip Colour kúpite napríklad na Lookfantastic.com.






#make-up #ruz #Bobbi-Brown

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com