Becca Under Eye Brightening Corrector

20.07.2017 08:00


Ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že takmer žiadne moje líčenie sa nezaobíde bez korektoru, ktorý neutralizuje modrú farbu a kruhy pod očami. Jednoducho niečo broskyňovo-lososové pod oči musí byť skoro vždy. Aj keď takáto farba vyzerá možno čudne, keď ju vyskúšate na ruku, na očné okolie to funguje priam zázračne a nemusíte si robiť ani kompletné líčenie, niekedy stačí trocha takéhoto korektoru a zmena je obrovská.

To, čo mám na mysli sa vlasne volá corrector, v slovenčine máme len jeden názov - koretkor a myslíme pod tým corrector aj concealer, ale je v tom rozdiel. Corrector je ten, čo neutralizuje kruhy pod očami a concealer je ten, čo kryje. Ideálna je kombinácia obidvoch, vtedy je výsledok zaručený. Ak teda chcete niečo na neutralizáciu tmavých tieňov, tak musíte hľadať corrector a ja neustále hľadám a hľadám. Takže na Zrkadielku ste si mohli už prečítať o NYX Dark Circle Concealer (hej a potom tú vec concealer/corrector nejaká značka zabije s popleteným názvom) alebo o Pixi Correction Concentrate, no a môj posledný objav je Becca Under Eye Brightening Corrector.

Takéto korektory bývajú super malé a pomerne drahé, ale vydržia dlho. Ja ich používam denne pri každom líčení a ešte sa mi nepodarilo ani jeden minúť až na dno, lebo sú dobre pigmentové a stačí ich máličko. Takže aj keď majú vyššiu cenu niekedy, oplatí sa investovať, ak naozaj bojujete s kruhmi pod očami. Tento od Becca ma zaujal aj tým, že okrem neutralizácie kruhov pod očami, je aj rozjasňujúci. Je to niečo ako rozjasňujúci primer pod korektor/concealer, ktorý navyše neutralizuje modré tóny a žilky pod očami a okolo očí. Má takú zvláštnu textúru akoby voskovú, ktorá sa teplom pri nanášaní rozpustí a dokonale splynie s pleťou. Perfektne sedí na mieste a neusádza sa vo vráskach, dokonca očné okolie trochu vyhladí, naozaj ako primer, takže bez obáv môžete dať navrch ešte make-up alebo korektor/concealer, ja najčastejšie použijem ešte Bourjois Radiance Reveal Concealer. Na fotkách nemám okrem Becca korekturu nič iné na tvári, vľavo sú fotky bez a napravo s korektorom.

Pre mňa je úplne fascinúce ako je Becca Under Eye Brightening Corrector úžasne rozjasňujúci, naživo to vidno ešte viac ako na fotkách. Obsahuje veľmi jemné perleťové častice, takže skvele odráža svetlo a očné okolie pôsobí nesmierne sviežo, ale stále prirodzene, aj keď ste napríklad skoro vôbec nespali. Ľahko sa rozotiera do stratena, takže ho môžete použiť aj samostatne, bez ďalších vrstiev. Ja takýto korektor nanášam vždy ako prvý, ešte pred make-upom. Jediná vec, ktorú zvyknem naniesť pred korektorom, býva primer, ak sa rozhodnem nejaký použiť. Nanášam ho vždy prstami, aj kvôli tomu, že teplo ho trochu rozpúšťa a ide to ľahšie, navyše mám pri štetci pocit, že ním priveľa plytvám, prstami je to pre mňa ideálne. Ten odtieň je univerzálny, prispôsobí sa, museli by ste mať veľmi tmavú pleť, aby to na vás kričalo, že aha korektor. Mne sa veľmi páči aj obal, ktorý okrem toho, že je elegantný, je aj celkom široký oproti iným podobným produktom, takže sa z neho farba ľahko naberá. Má inak aj celkom veľkú gramáž, až 4,5 gramu, podobné produkty, ktoré mám, majú len okolo 3 gramov.

Becca Under Eye Brightening Corrector očné okolie rozjasní, zjednotí a neutralizuje všetky tmavé a modré tiene, okrem toho je naozaj dlhotrvácny, perfektne drží od rána do večera. Mimochodom je jeden z ich najpredávanejší produktov, takže niečo na tom naozaj bude, ja som z neho úplne unesená, môžem len odporúčať. Kúpite na CultBeauty.co.uk, alebo aj na českej Sephore.

UPDATE: Becca pridala ďalší odtieň tohto korektoru pre tmavšie odtiene pleti, tento v recenzii je ten svetlejší odtieň Light To Medium.



#make-up #Becca #korektor #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com