Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

20.02.2018 08:00


Becca fialový primer a rozjasňujúci korektor pod oči sú u mňa stálice, takže bolo len otázkou času, kedy vyskúšam ich legendárne rozjasňovače. Niekoľkokrát už som bola vo fáze, že si idem teda jeden kúpiť, ale vždy to stroskotalo na tom, že som si nevedela vybrať odtieň. A keďže minúť jeden rozjasňovač trvá celkom dlho, teda aspoň mne a ešte stále mám veľkú časť môjho obľúbeného od Hourglass, ktorý je priam nekonečný a tieto od Becca sú ešte väčšie a nie práve najlacnejšie, tak som to stále odkladala, lebo vždy som skončila pri dvoch odtieňoch, medzi ktorými som sa nevedela rozhodnúť. Ale potom na jeseň prišli s mini verziami, ktoré majú len 2,5 gramu, tie veľké majú 8 a to sa hneď ľahšie kupujú dva odtiene. Niekoľko mesačná dilema vyriešená a tak som si kúpila Vanilla Quartz a Moonstone.

Vanilla Quartz (fotka vyššie) bol ten, ktorý som chcela viac, vtedy to bola ešte limitovaná edícia a mali ho len v tejto malej verzii, teraz ho už majú aj vo veľkej. Odtieň je popísaný ako svetlá zlatá farba s ružovými odleskami, respektíve perleťou. Je to vlastne taká lesklá svetlá béžová jemne šmrcnutá do zlata, najvhodnejšia asi pre najsvetlejšie odtiene pleti.

Druhý odtieň Opal (fotka vyššie) je popísaný ako svetlá zlatá a je oveľa viac béžový ako ten Vanilla Quartz, vlastne vyzerá naozaj ako zlatá farba. Mám tiež pocit, že sa viac leskne a ak máte príliš svetlú pleť, tak trochu aj farbí, takže ho viac vidno, ale naozaj len veľmi jemne. Priamo na tvári v nich takmer nevidím rozdiel, len keď sa pozriem naozaj super zblízka, tak ten opal je viac zlatý, ale inak sa tak nejak lesknú rovnako a farba je veľmi podobná, takže po nich siaham často úplne náhodne, ale radšej mám asi ten Vanilla Quartz, tak nejak k môjmu tónu pleti sedí lepšie. Na fotke nižšie vpravo sú swatches na porovnanie, zprava: Becca Opal, Becca Vanilla Quartz a Hourglass Incandescent Strobe Light, ktorý v porovnaní s týmito Becca rozjasňovačmi pôsobí ružovo, alevlastne je béžový.

Tie mini balenia sú neuveriteľne chutné a šikovné, sú naozaj super maličké, zmestia sa do dlane, ale majú zrkadielko, takže sú perfektné do kabelky, alebo nacestovanie. Samotný rozjasňovač je super, skvele a ľahko sa nanášana, perfektne splynie s pleťou a vydrží dlho. Konzistencia je veľmi jemná, maslová, dobre sa naberá štetcom a vôbec nepráši. Nemala som žiadny problém, že by si nerozumel s niektorým make-upom, alebo že by sa nejak zle nanášala, je to skutočne nekonfliktný produkt. Ja na nanášanie najradšej používam Wyane Goss štetec číslo 02. Na fotkách nižšie mám nanesený odtieň Vanilla Quartz na lícne kosti a na viečko.

V týchto rozjasňovačoch nie sú trbliekty alebo flitre, ale je to naozaj highlighter “highlighter”, nie je to taký ten super prirodzený typ, že ja takto vyzerám normálne, lebo dostatočne spím a pijem veľa vody. Toto je rozjasňovač, ktorý je vidieť, že ste si ho naniesli, proste sa to super intenzívne leskne a hlavne zblízka, keď sa pozriete na pleť, tak to vidno. Myslím tým zo super blízka, akože naozaj, že vám niekto strčí do tváre svoj nos a potom to možno uvidí, takže to vlastne nie je až také videteľné a neprirodzené. Ale keď to porovnám s tým mojím obľúbeným od Hourglass, ktorý perfektne rozjasňuje, ale ho vôbec nie je vidno, tak je to trochu neprirodzené. Záleží proste od toho, čo chcete a ak chete pôsobiť, že vôbec nie som nalíčená, tak toto podľa mňa nie je ideálna voľba, inak je super. Na fotkách nižšie mám nanesený odtieň Opal na lícne kosti a na viečko.

Keďže je však taký výraznejší, tak je podľa mňa vhodnejší na večer, alebo na kameru, lebo na fotkách to vyzerá naozaj super. Ja som si tieto rozjasňovače ešte veľmi obľúbila ako očné tiene, krásne rozjasnia viečko v príjemných neutrálnych odtieňoch, takže sú skelé na nude líčenie, alebo keď potrebujete oko rozjasniť a otvoriť. Na prvej fotke nižšie mám na mojej ľavej strane Vanilla Quartz a na pravej Opal, voľným okom takto vôbec nevidno rozdiel. Na ďalšej fotke rovnako na viečkach na mojej ľavej strane Vanilla Quartz a na pravej Opal, tam vidno trochu rozdiel, ten Opal je výraznejší, lesklejší a viac zlatý.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter je skvelý rozjasňovač, ak chcete naozaj intezívny lesk, na výber sú štyri odtiene v tejto mini verzii a 9 v tej veľkej.
Kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk.



#make-up #Becca #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com