Becca Ocean Jewels Eye Palette

17.04.2018 08:00


Už dávno ma žiadna paletka očných tieňov nenadchla tak veľmi ako táto limitka od Becca, naposledy asi tarteistPRO. Keď som prvý krát videla Ocean Jewels, tak som hneď vedela, že skončí u mňa, z dvoch dôvodov. Prvý je fialová, ja proste fialkovým očným tieňom neviem odolať, obzvlášť, ak sú takéto krásne. A druhý dôvod je, že sa mi páčili všetky odtiene. Často sa mi totiž páči z paletky jeden alebo dva tiene a to je potom podľa mňa strašná blbosť si paletku kupovať, lebo ju proste nevyužijem, ale v tejto sa mi páčili všetky.

Keď som ju prvý krát vybalila, čo môžete vidieť v tomto videu, tak ma celkom šokovalo, aká je veľká, pritom je v nej len 7 tieňov. To balenie je naozaj zbytočne obrovské, ale zase je v ňom fajn veľké zrkadlo. Inak je obal kvalitný a nevyzerá, že by sa dal ľahko rozbiť. Tiene v Ocean Jewels paletke sú inšpirované fascinujúcimi viacfarebnými tónmi vzácnych morských kameňov a trblietavou hladinou vody. Skutočne sú tie tiene také premenlivé a krásne farebné, že mi pripomínajú slnkom zaliatu pláž a trblietavú hladinu mora, čo sa dokonale hodí na jar a leto. Fotka vyššie od toho fialkového v smere hodinových ručičiek - Abolene, Ocean Jasper, Sandstone, Tourmaline, Spirit Quartz, Seashell, v strede Mermaid Pearl.

V paletke je teda 7 tieňov, dva sú matné, Seashell, čo je dokonalá nude farba, u mňa perfektne splynie s pleťou a nie je ju vôbec vidno, takže skvelá báza. Druhý matný je Tourmaline, čo je neutrálna veľmi sýta hnedá, nie je teplá ani studená, asi najlepší takýto odtieň hnedej aký som mala. Výborný odtieň na očnú linku, alebo zvýraznenie záhybu viečka.

Potom sú tam tri metalické odtiene, Abalone je tá užásná fialková, vďaka ktorej som sa zamilovala do tejto paletky. Je to taká premenlivá ružovo lila farba, absolútne unikátna. Ďalšia je Sandstone, čo je krásna metalická medená, toto je aj najteplejší odtieň v paletke a asi jediný, ktorý vôbec nevyužijem, lebo je na mňa proste príliš teplý, ale ak máte neutrálny alebo teplý podtón pleti, tak je to naozaj krásna farba. Tretí je Spirit Quartz a tento je pre mňa úplne úžasný, Becca ho opísala ako premenlivú striebornú s fialkovými podtónmi, dal by sa nazvať aj Taupe, čo je tá moja obľúbená farba. Veľmi mi pripomína pohľad na piesočné dno cez trblietavú hladinu mora, naozaj úžasná farba.

Zvyšné dva tiene sú twinkling topper, čo sa dá preložiť asi ako iskrivý vrchný tieň, alebo ako to mám nazvať. Je to ten biely v strede, Mermaid Pearl, čo sú vlastne len dúhové trblietky a na viečku to vôbec nie je biele. A potom Ocean Jasper, čo je hnedá so zábleskami zelenej, červenej a modrej, mne sa dokonca občas zdá, že hrá do ružova, alebo oranžova.

Z popisu tých tieňov vám musí byť jasné, že ak máte radi trblietavé a premenlivé tiene, toto je dokonalá paletka. Ale musím tiež povedať, že tie tiene nie sú extrémne trblietavé a leské, sú také prirodzene trblietavé, naozaj mimikujú prírodnú hru svetla na morskej hladine, takže sa v pohode dajú nosiť aj na deň a nebude to pôsobiť príliš výrazne. Samotné tiene sú skvelé, pekne držia, neprášia, super sa nanášajú, ľahko sa rozotierajú, alebo youtuberským slovníkom blendujú. Naozaj som bola milo prekvapená ich kvalitou, pretože som nikdy predtým očné tiene od Becca nemala, ale sú super. Mne sa najviac páči kombinácia toho fialkového, ktorý je inak nádherný aj samotný, s tou matnou hnedou, ktorá tomu dodá viac drámy. Fotky vyššie.

A potom sa mi páči samostatný Spiritz Quartz (fotka vyššie), ktorý sa dá tiež kombinovať so všetkými odtieňmi z tej paletky a vyzerá to super. Na fotkách v kombinácii s Ocean Jasper vonkajší kútik a záhyb viečka a Mermaid Pearl, vnútorný kútik (fotky nižšie).

Celkovo som z tejto paletky nadšená a naozaj ma baví sa s ňou líčiť, tie tiene sú skvelé teraz na jar, jemné, nežné a trblietavé, ale ak treba dokážu byť aj celkom dramatické a vynikajúce budú tiež na leto. Becca Ocean Jewels Eye Palette bola pre mňa skvelá investícia a ak sa vám páčia takéto typy očných tieňov určite odporúčam. Kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk.



#make-up #Becca #ocne-tiene

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com