Apivita Eye Mask with Ginkgo Biloba a Anti-Wrinkle Eye Mask

06.03.2018 08:00


Na tieto očné masky od Apivita som sa obzvlášť tešila, lebo sú trochu netradične v sáčikoch, nie sú to žiadne nálepky a podobne, takže som bola naozaj zvedavá, aké budú. Sú dve, jedna s gingom biloba, to je tá zelená, ktorá je hydratačná a má zmierňovať kruhy a opuchy pod očami. A tá druhá, červená, je protivrásková a tiež má zároveň zmierňovať kruhy a opuchy pod očami.

Prvú som vyskúšala zelenú, lebo ma tak nejak lákala viac. Má teda riešiť kruhy, opuchy, hydratovať a upokojovať. Ideálna podľa mňa, ak ste použili napríklad veľa make-up a po odlíčení je očné okolie podráždené, pretože je príjemne chladivá a naozaj upokojujúca. Ešte viac chladivá by bola, keby som spomenula a strčila ju predtým do chladničky, ale aj tak je celko chladivá. Konzistencie je veľmi ľahká, skôr gélovitá. Maska je takmer bez vône, len trochu cítiť jemnú vôňu kozmetiky, možno trochu rastlinná.

V jednom sáčku je možno aj na dve použitia, ale treba ju preliať do nejakej uzatváreteľnej nádoby, lebo nebude čerstvá a účinná. Použitie je jednoduché, naniesť na čistú pleť okolo očí v hrubšej vrstve. V tomto sú asi predsa len praktickejšie tie napustené, lebo sa proste nacapia a nemusí človek nič riešiť. Takéto nanášanie prstom je trochu zložitejšie, bála som sa, že si nanesiem do oka, ale nakoniec to bolo v pohode. Časom s trochou cviku to už problém nebol. Ale na rozdiel od takých tých nalépkových toto drží a človek môže robiť hocičo, tie nálepky sú občas nepohodlné alebo padajú. Pôsobiť môžete nechať 10 až 15 minút, u mňa to bolo asi trochu viac možno 20, myslím, že si ju môžete nechať ako dlho chcete. Ako aj pri ostatných hydratačných maskách od Apivita, veľmi dobre sa vpije.

Kľúčové ingrediencie tejto masky sú:

Gingo biloba extrakt, escín a kofeín pomáhajú eliminovať opuchy a tmavé kruhy. Inak escín je látka, ktorá sa používa aj v liekoch na opuchy a žily.

Organický extrakt z uhorky a kyselina hyalurónová hydratujú do hĺbky.

Organickž extrak z harmančeka a panthenol majú upokojujúci účinok.

Vitamín E a zelený čaj jemne hydratujú, oživujú a revitalizujú citlivú pleť okolo očí.

Ako pri všetkých produktoch, Apivita tu tiež vodu nahradili výťažkami zo zeleéno čaju. Táto maska je naozja príjemná, podľa mňa bude perfektná na leto. Je veľmi príjemne hydratačná. Kruhy aj opuchy zmierni, hlavne tie opuchy, ale pri kruhoch nečakajte žiadne zázračné vymazanie na počkanie, to sa nedá spraviť ničím.
Ale je fajn, keď chcete dopriať očnému okoliu extra starostlivosť a hydratáciu a trochu sa zrelaxovať. Je to fajn možnosť, ak vás desia kadejaké tie nálepky pod oči, alebo sú pre vás nepohodlné. Vhodná je pre všetky typy pleti.

Táto maska je taká zvláštna, po prvom sáčiku som vôbec nevedela, čo si mám myslieť. Táto maska má okrem vrások riešiť aj kruhy, opuchy a hydratáciu. Má konzistenciu takého tekutejšieho krému, ale nie je to úplne krém, lebo sa nevpije kompletne, ale zaschne navrchu, ako maska a spraví takú šupku akokeby, nie je to tvrdé ako, keď sú ílové masky, skôr je to taká akokeby druhá koža, fotky nižšie. Vôňu nemá takmer žiadnu, proste len vôňa kozmetiky. To je aj preto, že to ide okolo očí a platí to aj pre tú zelenú.

Kľúčové ingrediencie sú:

Hroznový, ryžový a olivový olej vyživujú, omladzujú a vyhládzajú očné okolie.

Extrakt z lupiny (vlčí bôb, rastlina) a propolisový extrakt zjemňujú vrásky.

Ruscogenin a escín zmierňujú kruhy a opuchy.

Bambucké maslo, včelí vosk, extrakt z čierneho ovsa a vitamín F vyživujú a zvyšujú elasticitu pleti.

Organický myrhový esenciálny olej omladzuje a oživuje pleť.



Použitie tejto masky je úplne iné oproti tej s gingom, má sa naniesť večer a nechať pôsobiť celú noc. Tiež sa má naniesť len malé množstvo, trošku viac ako normálneho krému, preto som si ho nanášala tak presnejšie pod oči, keď som na noc chcela na zvyšok tváre inú starostlivosť. Pri takomto použití mi jeden sáčik vydržal na tri až štyri noci. Dávala som si to väčšinou 3 noci za sebou. Aby sa nepokazila v otvorenom sáčiku, tak som ju preliala do prázdnej nádobky od očného krému.

Keďže je to na noc, musíte si ju naniesť v predstihu, než si idete ľahnúť, aby stihla zaschnúť a neotlačila sa všetka do vankúša. Netrvá to dlho, maximálne 30 minút. Nanáša sa samozrejme na vyčistenú pleť. Ja som ju naniesla trochu aj na obočie a spánky, ale nesmie sa nanášať na pohyblivé viečko, to platí všeobecne v starostlivosti o očné okolie. Keď zaschne urobí takú kožtičku, ako som už spomínala vyššie.

Pripravte sa však na to, že ráno to bude vyzerať super čudne, ako s obrovským karpinamim pod očami, pozor fotka nižšie som ja hneď po zobudení s tými karpinami. Neodporúčam preto používať, ak vás priateľ ešte nevidel s niečím čudným na ksichte, lebo by sa mohol zľaknúť a ujsť. Môj manžel ma našťastie už videl asi so všetkými farbami na tvári, takže toto ho už veľmi neprekvapilo :D. Výsledok pri tejto maske je inak fajn, naozaj som mala to očné okolie rozjasnenejšie, kruhy stlmené, ale hlavne hydratované a mám pocit, že aj vypnuté, aj keď tieto veci sú podľa mňa v prípade očného okolie veľmi subjektívne a ťažko odsledovateľné, ale celkový pocit po troch nociach s touto maskou bol príjemný a výsledok pozitívny.

V obidvoch maskách Apivita nahradila vodu, výťažkami zo zeleného čaju, ako je u Apivita zvykom. Ďaľšia super vec, ktorú už som spomínala pri všetkých Apivita maskách, sú skvele navrhnuté sáčky, z ktorých sa maska dobre vyberá. Naozaj najlepšie sáčky na masky, taká blbosť, ale robí to používanie masiek jednoduchšie. Inak sú tieto masky naozaj fajn, vydržia viac použití, sú príjemné, celkom fungujú a nie sú drahé. Kúpite napríklad priamo od Apivita, s gingom tu a protivráskovú tu.



#plet #Apivita #pletova-maska #ocna-maska #prirodna-kozmetika #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com