Allies of Skin Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum

02.09.2021 08:00


Ja milujem hydratačné séra, viac o nich nájdete vo videu nižšie a keď som videla toto od Allies of Skin, tak som ho nevedela dostať z hlavy, lebo kyselina hyalurónová spolu s antioxidantmi znie ako perfektné sérum na deň. Je to skôr lacnejší produkt od Allies of Skin a vlastne prvý, ktorý som od nich vyskúšala a som navnadená vyskúšať viac.



Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum má naozaj jedinečnú kombináciu ingrediencií a hľadáte pre svoju pleť hydratáciu a zároveň ochranu super antioxidantov. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné.

Kyselina hyalurónová a to dve rôzne formy a polysacharidy, super hydratačná ingrediencia.

Niacinamide, takisto skvelá ingrediencia, ktorá má tu hlavne pomáhať posilňovať kožnú bariéru, v čom mu majú pomáhať aj fosfolipidy.

A potom je tam kombinácia antioxidantov 5% Resveratrol konkrétne fermentovaný extrakt a 2% Superoxide Dismutase, ktoré majú pleť pomáhať chránič a tiež celkovo zlepšovať jej vzhľad.

Potom je tam Palmitoyl Tripeptide-38, ktorý má zlepšovať obnovu pleti a elasticitu.

A nakoniec výťažok z jahôd má pomôcť k efektívnemu fungovaniu kyseliny hyalurónovej.



Toto sérum je vhodné pre všetky typy pleti, je tam jemná parfumácia, nie že by nejak voňalo, skôr je to taký jemne kyselkavý smrad, ale našla som ju v zložení, takže možno veľmi citlivá pleť môže mať problém. Konzistencia je skôr taký ľahučký krémik, respektíve také hustejšie sérum, ale ľahko a dobre sa nanáša a na pleti je veľmi príjemné a rýchlo sa vpije. Allies of Skin uvádzajú aj pH konkrétne 4,3 až 5,1.



Používanie je jednoduché, pred použitím ho treba pretrepať a potom naniesť jednu pumpičku na vyčistenú pleť, ideálne pripravenú tonerom, keďže je na báze vody. Potom môžete pokračovať klasika olej, krém, SPF, podľa toho, čo potrebujete. Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum nemá žiadne obmedzenia v kombinovaní a dobre sa aj vrství. Pleť veľmi dobre hydratuje a zároveň po pár týždňoch uvidíte aj efekt antioxidantov v podobe rozjasnenia pleti.



Fľaška je plastová, ja ju mám ešte s otočným uzáverom, ktorý nebol úplne ideálny, teraz ju už majú s klasickou pumpičkou.. Objem je 30 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Celkovo je toto veľmi príjemné sérum, ktorým viete vyriešiť veľa problémov naraz, nie je to len o hydratácii, ktorú mimochodom zvláda super a preto sa podľa mňa oplatí doňho investovať a vyskúšať ho. Allies of Skin Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum kúpite na niche-beauty.com, cultbeauty.com a beautybay.com.





#plet #Allies-Of-Skin #serum #hydratacne-serum #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com